Nu verduurzamen met Slim Opgewekt scholen

Scholen profiteren dit jaar nog van een gunstige subsidieregeling voor duurzame energie met behulp van zonnepanelen. Slim Opgewekt Scholen neemt alle drempels weg voor jouw school om daadwerkelijk over te gaan op verduurzaming. Wij hebben alle expertise onder een dak: van advies en financiering tot inkoop, realisatie en beheer. Altijd dezelfde gezichten en korte lijnen in de communicatie. Wij geloven dat we met ons bewustmakingsprogramma de kinderen en docenten kunnen prikkelen hoe het anders kan. Van verduurzaming maken wij een gezamenlijk feestje.

Wacht niet af tot 2020, maar breng nu samen met ons in kaart wat er mogelijk is. Neem contact met ons op en dan vragen we de subsidie aan!

 

Waarom NU verduurzamen

De huidige subsidieregelingen voor verduurzaming (SDE+) veranderen. Maatschappelijke instellingen profiteren nu nog van een gunstige subsidieregeling voor duurzame energie. Per ingang van januari 2020 wordt de huidige SDE+ vervangen door SDE++.  Dat betekent dat er dan minder budget is en de kansen voor toekenning beperkter gaan zijn.

Met de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) heeft de overheid als doel de productie van duurzaam opgewekte energie te stimuleren.
Benieuwd naar onze duurzame oplossingen voor jouw school?